Vi synes at hjemmet skal være et sted for avkobling og for å få ny energi. Men på grunn av mobilen kan hele verden trenge seg inn, når som helst. Derfor har vi samlet tips, triks og inspirasjon, slik at du virkelig kan være hjemme når du er hjemme.

Klarer en familie å leve helt uten mobiltelefoner i hjemmet? Se eksperimentfilmen her.

Patrik Wincent er autorisert terapeut, coach, forfatter og foredragsholder, med mange års erfaring i å behandle personer hvis mobilbruk har gått over til misbruk. Her deler han sine erfaringer rundt hvordan man kan få bedre mobil- og skjermvaner hjemme.

Les artikkelen

Samtidig som stadig flere gjenstander i hjemmene våre blir oppkoblet, øker behovet for ro og avkobling – et rom der du kan stenge omverdenen ute. Snart kan du kjøpe et tapet som oppfyller dette behovet.

Les artikkelen

Innrederne Lisa Milberg og Leo Forssell driver blant annet Auktionstipset. Her deler de ideer om hvordan du kan innrede for å få mer tid med familien og for å koble av.

Les artikkelen

Mobilhyllen, mobilhotellet eller kanskje mobilbarnehagen – kjær dings har mange navn. Vi velger å kalle den mobilhyllen og viser her hvordan du kan bygge din egen stilrene og billige hylle.

Les artikkelen

Det er lett å tro at barn helst vil at livet skal være en evig pågående Fortnite-kamp, eller heller ville treffe en youtuber enn julenissen. Men stemmer det virkelig?

Les artikkelen

Vi har samlet noen forslag på enkle «hacks for hjemmet» og produkter som minimerer skjermtiden og maksimerer familiesamværet.

Les artikkelen