Styling: Lisa Milberg og Leo Forssell
Foto: Adéle Askelöf

Innrederne Lisa Milberg og Leo Forssell driver blant annet Auktionstipset. Her deler de ideer om hvordan du kan innrede for å få mer tid med familien og for å koble av. 

Vi ga Lisa og Leo i oppgave å innrede deler av et hjem for å gjøre det enkelt og morsomt å omgås uten skjermer. Vi ville at sluttresultatet skulle føles upretensiøst, varmt, komfortabelt og koselig. Se om du er enig. 

Et rundt matbord inviterer til bedre omgang med familien. Det runde bordet gjør det enklere å komme nær hverandre, enn ved et kvadratisk bord hvor alle sitter på hver sin kant. Når måltidet går mot slutten, går familiesamværet over i småpusling og planlegging. Slik kan samtalen rundt bordet fortsette lengre, noe som er med på å sveise familien tettere sammen.

Når du tenker deg om, har du kanskje mulighet til å innrede en plass i hjemmet ditt som verken er bortgjemt eller må ryddes før eller etter en lekestund.
Dette gjør at småpuslingen eller leken kan fortsette lengre. Her har Lisa og Leo innredet et hjørne som er viet til avkobling, lek og kreativ småpusling for både voksne og barn. Noe å samle seg rundt som ikke er skjermrelatert.

Hvis du trenger å rydde bort puslehjørnet raskt, er det enklest med smart utformede møbler. I dette tilfellet et hjemmesnekret bord av furufinér i tre deler og praktiske paller som til sammen kan bli til et sidebord.  

Pallene kan også brukes til å oppbevare spill og hobbymaterialer, og er som bordet laget av tykkere furufinér. Med et glimt i øyet, kan de beskrives som «good for a sit and to store shit». 

I Lisa og Leos sofadel sitter man rett overfor hverandre med sofabordet som sentrum, i stedet for på rekke og rad vendt mot en TV. På sofabordet står ting du selv og andre blir glad av å se, som man vil bla i, fingre med og snakke om. Suvenirer, fotobøker og små gjenstander som gjester blir nysgjerrige på og som innbyr til samtale. Vi tror at man føler seg bedre av å se favorittingene sine og ha dem for hånden for å bli minnet på opplevelser og steder. Puffer og paller er enkle å ta med seg for den som vil flytte på seg til en annen del av hjemmet.